Verzuimpreventie door adem en aandacht!

Verzuimpreventie

Verzuimpreventie door adem en aandacht.

Hoe ontstaat een mogelijk ongezonde druk bij uw werknemers?
Uw teams en medewerkers werken dagelijks hard om uw doelen en deadlines te halen. De werkvloer kan daarbij ook nog een plek zijn waar mensen zich niet goed durven uiten. Een indrukwekkende leidinggevende, een collega met een duidelijke mening of simpelweg de angst om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Buiten dit hebben wij alle te maken met onze persoonlijke uitdagingen. Het werk is normaliter geen plek waar je daarvoor naartoe gaat om daar aan te werken of waar ruimte voor is om daaraan te werken.

Natuurlijk is er budget voor opleidingen, cursussen en trainingen. Maar gewoon hands-on, wat is er nu echt beschikbaar daarvoor?

Wat als ik u kon helpen om binnen uw teams innerlijke rust te creëren? Dit zou direct een positieve uitwerking hebben in hoe uw werknemer in zijn of haar vel zit, dit werkt door in hoe het team functioneert en uiteindelijk merkt u als werkgever dat mentaal fitte werknemers meer aandacht hebben voor hun werk. Dat is wat ik een win-win situatie noem.

Wat als ik u vertel dat ik deze innerlijke rust in korte tijd kan creëren? Geen lange trainingen waarbij uw werknemer van de zaak weg is en daardoor niet productief. Maar gewoon bij u op de zaak, samen met een selectie van wie geïnteresseerd is bij elkaar. Met elkaar, wat ook de cohesie tussen werknemers ten goede komt. Een uur tot anderhalf uur investeren, afhankelijk van hoe we hier invulling aan geven. U kunt bijvoorbeeld aan de pauze denken of een gedeelte hiervan om werknemers ook zelf een stukje te laten bijdragen.

Deze korte investering:

—– opsomming plaatsen

error: Kopiëren en rechtermuis uitgeschakeld.