Over ZielsMissie | Barry Stolk

Barry Stolk

Mijn roots liggen in de bouw, niet bepaald een wereld die bekend staat om gevoel. Na een reeks ervaringen in mijn leven die mij op het pad brachten van persoonlijke ontwikkeling en bewustZIJN ben ik mij hier pas verder op gaan richten. In eerste instantie voor mijn eigen persoonlijke groei, maar ben op dat moment zo door geboeid geraakt dat ik door ben blijven leren en puzzelen over al deze onderwerpen. Iedere dag besteed ik nog steeds veel tijd om mijn eigen kennis en eigen bewustzijn verder te vergroten en verdiep mij daarnaast veel in de theorie en praktijk van persoonlijke groei, spiritualiteit, filosofie, meditatie, bewustwording etc…

Ik ben een praktische man, realistisch en een intuïtief puur gevoelsmens. Open in communicatie, liefdevol en durf mij kwetsbaar op te stellen. Vanuit die kernwaarden probeer ik mensen te inspireren.

Ik wil graag helpen om meer mensen vertrouwen te laten ervaren, hun hart te (leren) volgen, talenten te laten (in)zien en hun bewustzijn te vergroten, zo volg ik mijn hart. Dat is waarom ik dit ben gaan doen.

Als je het gevoel hebt dat jouw licht wat is gedoofd, dan help ik jou graag weer stralen!

Waar mag je op rekenen:

error: Kopiëren en rechtermuis uitgeschakeld.