Onverdeeld open -

Onverdeeld open

Onverdeeld open ✅ , vanuit een ander perspectief…

We zitten weer even op een hoogtepunt van aandacht, maar ik ervaar het zelf ook als een hoogtepunt van afhankelijkheid van de mensen om ons heen. Na twee jaar zijn er dan eindelijk een boel mensen die zich ‘uitspreken’ om jouw toekomst in het oude normaal te houden?

Maar is dat echt zo? Wat zegt een vaak anonieme petitie als je dit standpunt niet diep van binnen inneemt? Wat zegt het als je je standpunt niet uitdraagt? Wat zegt het als je A zegt, maar B doet…

👉Wat als het helemaal niet de bedoeling is om het ‘oude normaal’ in leven te houden? 

👉Wat als je de controle over het standpunt van andere mag loslaten? 

👉Wat als het leven je op dit moment slechts duidelijk probeert te maken dat je je toekomst nog steeds afhankelijk maakt van andere, afhankelijk van jouw externe omstandigheden (buiten jouw invloed)?

👉Wat als al die omstandigheden pas veranderen als je dit voelt en beseft dat het om jou gaat?

👉 Wat als we eerst onszelf onverdeeld mogen openen?

Zo binnen, zo buiten 🍀

Ik schreef deze week een kort artikel over hoe we ons afhankelijk maken van andere om ons te bewegen in de door ons gewenste richting. De petitie sluit daar m.i. naadloos op aan. Het heet ‘het gaat om jou’, je kunt het hier lezen: www.zielsmissie.com/het-gaat-om-jou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

error: Kopiëren en rechtermuis uitgeschakeld.