ZielsMissie Adem Coaching | Healing | Energetisch lichaamswerk

Adem
Coaching

Jouw eigen adem als heling.

Ademen, het lijkt zo gewoon en het grootste deel van de tijd gaat dit dan ook volledig onbewust. Zodra we geboren worden nemen we onze eerste teug zuurstof en ooit blazen we onze laatste adem uit. Alle tijd ertussen zorgen we met onze ademhaling dat ons lichaam, met al onze cellen daarin, voorzien wordt van zuurstof.

Een innerlijke reis met jouw eigen adem als voertuig. Een warme en zachte methode van Healing.

De cellen in ons lichaam zijn heel erg afhankelijk van zuurstof en dat maakt ademhalen van essentieel belang voor de staat van zijn van die cellen. Alle gebeurtenissen in ons leven hebben invloed op de manier van ons ademhalen. Als je sport, als je slaapt, maar zeker ook spannende gebeurtenissen en zeker trauma’s hebben de manier hoe je ademhaalt beïnvloed. Andersom geldt precies hetzelfde, onze manier van ademhalen bepaald hoe we met trauma’s en spannende situaties om kunnen gaan. Maar hoe we ademhalen bepaald ook in welke staat ons lichaam denkt dat we zijn! En zo verteld onze adem ons exact wat er onder de oppervlakte aan de hand is, hoe we ons voelen, maar ook over datgene wat er getransformeerd wil worden…

Jouw adem verteld wie je bent
Jouw adem verteld hoe je leeft
Zoals jij ademt, zo leef je…

Een verstoord ademhalingspatroon kan resulteren in veel uiteenlopende klachten zoals: verstopping, vermoeidheid, koude voeten, duizeligheid, depressieve gevoelens of neerslachtigheid, burn-out (emotioneel uitgeput), hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht of onrustig slagen, niet kunnen ontspannen, het verstijven van spieren in het lichaam (rugpijn), enzovoorts, enzovoorts…

De ademhalingstechniek die we toepassen zorgt er direct voor dat er veel meer zuurstof in de cellen van je lijft wordt opgenomen, dit zorgt voor een vitalisering van lichaam, geest en emotie. Dit draagt enorm bij aan het vergroten van je bewustzijn en geeft inzicht in wat er speelt in je lichaam. Je gaat de signalen herkennen en begrijpen.

Bij ZielsMissie leren we je weer optimaal te ademen met alle positieve gevolgen van dien! Dat geeft lucht!

De adem sessie:

Hoe verloopt een individuele sessie:

We beginnen de eerste sessie altijd met een intakegesprek om jouw doel helder te krijgen. Door middel van een door ons ontwikkelt proces kunnen we in korte tijd bij jouw kern, bij jouw wens voor dat moment komen. Dit vertalen we naar een helder doel en dit doel brengen we in in de sessie.

Tijdens de gehele sessie lig je op een mat, het is raadzaam om comfortabele kleding te dragen (geen strakke broek bijvoorbeeld). Een ademsessie bestaat uit drie fases, die samen ongeveer 5 kwartier duren. 

In eerste fase die we de fysieke fase noemen, observeren we jouw ademhalen en brengen we jou in het ademhalingspatroon van de sessie, oude adempatronen als gevolg van vastzittende emoties en trauma’s worden doorbroken. De transformatie is dan al begonnen.

De tweede fase noemen we de mentaal-emotionele fase. Met een helder voelende waarneming versterken we het helingsproces d.m.v. het benoemen van positieve bekrachtigingen en het behandelen van drukpunten, de gebieden op het lichaam waar energie vast is gaan zitten. Een belangrijk verschil met andere therapieën is dat we ons niet richten op de oorzaak (herkomst) van emoties. De kracht van ademen is vooral gericht op het doorvoelen en het transformeren naar het gewenste niveau. 

De derde fase noemen we de spirituele fase. Dit is de fase, waarin je echt tot de diepere kern van jezelf komt. Het niveau waarin al het getransformeerde een plek krijgt. We noemen het daarom ook wel de integratiefase. Het niveau wat we bereiken met deze innerlijke reis maakt dat we in staat zijn om bewust in contact te komen met ons hogere zelf. Het is een meditatieve staat van trance, die mensen vaak ervaren als een diep niveau van zijn.

Maak een reis naar binnen.

Het ademwerk van ZielsMissie nodigt je uit je om op een open, zachte & liefdevolle manier het contact met die delen van jezelf te herstellen waar we het contact mee verloren zijn. Om vanuit je (drukke) hoofd rustig neer te kunnen dalen in je lijf. We nemen je mee op een reis naar binnen. Muziek wijst je de weg. Met een open en nieuwsgierige blik, als een ware avonturier in je eigen binnenwereld. Kijk wat je onderweg allemaal tegenkomt. Kijk waar je licht op mag laten schijnen. Het geeft lucht. Een ware ‘breath of fresh air’ in jouw leven.

error: Kopiëren en rechtermuis uitgeschakeld.