Home temp -

Welkom bij

Praktijk voor:

Wandel & Adem
Coaching
Energetisch
lichaamswerk

Praktijk voor:

Wandel- & Adem Coaching

Energetisch lichaamswerk

Voor wie

Allereerst vinden we het belangrijk om te melden dat iedereen bij ons welkom is. Soms komt het voor dat mensen alleen wat weerstand ervaren in een bepaald gebied van het leven, terwijl andere dingen nog wel gewoon lekker lopen. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt volledig vastgelopen te zijn en echt hulp zoekt om weer in beweging te komen. Misschien worstel je met levensvragen of ben je gewoon op zoek naar nieuwe mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Hoe dan ook, of je nu wilt leren over jezelf, wilt werken aan bewustzijn of gewoon graag eens met een coach wil sparren. Bij ZielsMissie helpen we jou nieuwe inzichten te vergaren en of knopen in je leven zelf te ontwarren. Dat doen we samen en het resultaat daarvan kun je vaak al direct ervaren.

ZielsMissie is ontstaan uit een passie voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Een diepe wens om iedereen het leven te laten ervaren vanuit het hart in plaats van het hoofd. Om (weer) te leren luisteren en vertrouwen op ons innerlijk kompas. Dat houdt in je eigen lijf weer gaan voelen en te ervaren.

Zo laten we mensen ervaren wat het betekend om in hun kracht te gaan staan, om weer te vertrouwen en helpen we mee aan inzichten en bewustzijn. We doen dit op allerlei manieren, door het maken van (coachende) wandelingen, het geven van workshops, persoonlijke coaching. Maar ook healing door middel van energetisch werk en adem coaching.

Het gaat om jou, er is geen vastomlijnd proces. Wat past er bij jou? En dan gaan we samen aan de slag.

Over ZielsMissie

Adem Coaching

Alle cellen in ons lichaam zijn heel erg afhankelijk van zuurstof en dat maakt ademhalen van essentieel belang voor de staat van zijn van die cellen en daarmee ons hele lijf. Alle gebeurtenissen in ons leven hebben invloed op die manier van ademhalen. Als je sport, als je slaapt, maar ook hele spannende gebeurtenissen en zeker trauma’s hebben de manier hoe we ademhalen beïnvloed. Andersom geldt precies hetzelfde, onze manier van ademhalen bepaald hoe we met trauma’s en spannende situaties kunnen omgaan.

Maar hoe we ademhalen bepaald ook in welke staat ons lichaam denkt dat we zijn en dat gebeurd meestal helemaal onbewust! Ons ademhalingspatroon verteld ons exact wat er aan de hand is, hoe we ons voelen, maar verteld ook over datgene wat getransformeerd wil worden. Jouw adem verteld jouw levens verhaal…

Het woord ‘coach’ vindt zijn oorsprong in de tijd dat mensen en goederen nog vervoerd werden met een post koets (= mail coach). Dit was namelijk dé manier om van ‘a’ naar ‘b’ te komen en een afstand te overbruggen.

Als we op deze manier naar ons eigen leven kijken, dan zijn we eigenlijk ook maar al te vaak bezig om van dat punt a naar het volgende punt b te gaan. Van daar waar je nu staat in het leven en daar waar je eigenlijk graag wilt staan.

Of je nu niet zo lekker in je vel zit en daar graag verandering in wilt brengen. Iets anders zou willen doen als werk, ergens anders zou willen wonen, graag aan je gezondheid zou willen werken of iets compleet anders. Misschien herken je het al, we zijn bezig met de volgende stap, we zijn niet tevreden met hoe het nu gaat… 

Persoonlijke
Coaching

Winkel

ZielsMissie truien, t-shirts en sweaters, van een supermooie en zachte kwaliteit  met inspirerende teksten gebaseerd op liefde en inspiratie. 

Neem eens een kijkje in de shop en kies wat leuks uit -> Welke boodschap draag jij uit onze toekomst in? 

Zie je nou een leuk ontwerp bij een sweater staan of een t-shirt en wil je dit graag op een hoodie, of andersom? No Problem! Neem contact op en dan gaan we dat regelen.

Blog & Artikelen

Artikelen, nieuws, gedichten, odes, hersenspinsels, lees het hier.

Hoe gaat het met je?

Hoe gaat het met je?

Misschien wel één van de meest gestelde vragen aan elkaar.Maar staan we er wel eens even bij stil voordat we…
Lees meer
2023, een intuïtieve brief aan jou

2023, een intuïtieve brief aan jou

Er valt direct een gevoel van radeloosheid over mij heen zodra ik begin te schrijven. Niet weten wat te doen….
Lees meer
Wetenschap vs Waarheid

Wetenschap vs Waarheid

Een #spirituele kijk op wetenschap en waarheid. Gaat wetenschap eigenlijk wel (per sé) over waarheid? Of gaat het over conclusies…
Lees meer
De kracht van het individu

De kracht van het individu

🙋🏼‍♂️ De kracht van jou als individu 🙋🏼‍♂️ Ik zie veel mensen nogsteeds veel kracht en macht toewijzen aan ‘de…
Lees meer
Focus niet op de oplossing

Focus niet op de oplossing

👉Mediteren 👉een ijsbad 👉ademhalen 👉tai chi 👉yoga 👉en nog veel, veel meer manieren Yoga betekend letterlijk betekend letterlijk: ‘weer samenvoegen’….
Lees meer
Het ultieme loslaten.

Het ultieme loslaten.

Iets mogen loslaten, er is bijna geen coachgesprek waarin dit onderwerp onbesproken blijft, een stukje over het ultieme loslaten. Wat…
Lees meer
Het strand (gedicht)

Het strand (gedicht)

Het strand zorgt altijd voor inspiratie. Deze keer ging het om zaken die we in het leven willen begrijpen, willen…
Lees meer
No way back

No way back

Er is geen weg meer terug Ik denk dat deze tijd, maar zeker deze maand(en) wel eens ‘a point of…
Lees meer
Kans van 1:10000

Kans van 1:10000

Klavertje vier In mijn vrije tijd draag ik vaak een pet, met daarop een klavertje vier. Geïnspireerd door een waanzinnige…
Lees meer
#Davos #WHO #WEF

#Davos #WHO #WEF

#vrijheid Er is weer een hoop te doen om al die mensen aan wie wij, direct of indirect, onze stem…
Lees meer

Bijeenkomsten

We organiseren regelmatig inspirerende bijeenkomsten of korte workshops. Zoals onze ZielsMissie avonden of de Mannen Cirkel! 

Neem een kijkje op onze agenda pagina en geef je gelijk op!

Ervaringen:

Engelenkado

Rated 5 out of 5

Hallo Barry,

Ik wil je bij deze een welgemeend compliment geven. Over de verzorging van de workshop, de communicatie eromheen en de kleine attenties zoals het schriftje. Daarnaast ook je aandacht voor iedereen. Gewoon door jezelf te zijn. Je rust (dat is echt een kracht) én het feit dat je geen oordeel hebt. Dat is echt een engelenkado.

Dank je wel😊

Dorinda

Avatar for Dorinda
Dorinda

Christiane Van Dijk-Bolanz
Christiane Van Dijk-Bolanz
12/12/2021
Wat een fijne workshop was het! We wisten niet helemaal wat we konden verwachten maar we gingen naar huis gevuld met positieve energie en nieuwe ervaringen
Didi
Didi
07/12/2021
Ik vond de avond door Barry georganiseerd erg mooi en persoonlijk. Ik denk er nog vaak aan terug als een mooie ervaring en een duik in m'n persoonlijke ontwikkeling.
Marcia van der Hof
Marcia van der Hof
27/11/2021
De meditatie avond met Barry (en Lenneke) was ontzettend fijn om mee te maken. Barry is rustig, integer en betrokken en voelt heel goed aan wat er in je omgaat en wat je nodig hebt. Ik ga zeker nog een keer terug.
yolanda van megen
yolanda van megen
16/11/2021
Ik heb Barry leren kennen als een enthousiaste, gedreven en betrokken collega. Barry is erg sociaal en heeft goed overzicht van wat er loopt binnen het team. Anticipeert en handelt waar nodig, is zeer correct en goed geïnformeerd. Buiten dat is Barry een heel fijn mens om mee samen te werken. Een man met het ♥ op de juiste plaats.
Kirsten Boersma-van Nierop
Kirsten Boersma-van Nierop
14/10/2021
Ik heb bij Zielsmissie een heerlijke trui besteld. De truien zijn niet alleen heel leuk, inspirerend en comfortabel, maar ook van goede kwaliteit, en de communicatie bv over levering ging uitstekend. Kortom ik ben dik tevreden!
Be Fit with Gaby
Be Fit with Gaby
30/09/2021
Marijke Huisman
Marijke Huisman
24/09/2021
Lieve Barry, Wat een prachtige site heb je en het werk wat je doet daarvoor heb ik veel respect! De Wandeling met jou heb ik als zeer mooi en inspirerend ervaren en bracht me nieuwe inzichten en positiviteit. Jouw rust, warmte, gevoel en kennis van zaken, daarmee stel je op het gemak zodat ik mij vertrouwd voelde om mijn pijn aan je te tonen en jij jouw passie kunt inzetten. Jouw Zielsmissie is een aanrader voor iedereen! Ga zo door met dit mooie werk, lieve groet Marijke
Bianca van der Burgh
Bianca van der Burgh
17/09/2021

error: Kopiëren en rechtermuis uitgeschakeld.